Bestyrelsen fattes folk

Børge Johansen har efterladt et hul i Karup Kultur- og Forsamlingshus

04. september 2020, 11:11
Arkivfoto: Pia B. Jakobsen

Karup Karup Kultur- og Forsamlingshus mangler bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.

Så klar og kontant er udmeldingen forud for den ordinære generalforsamling den 7. september, der har været udsat siden foråret på grund af corona.

Den afholdes sammen med Støtteforeningen til bevarelse af Karup Kultur- og Forsamlingshus, og i begge foreninger er der brug for flere medlemmer og suppleanter til bestyrelserne.

Men det er nu ikke, fordi man skal forvente at blive overbelemret med arbejde, hvis man siger ja til en tørn.

Det væsentligste tomrum efterlader Børge Johansen, der efter 30 år i bestyrelsen har valgt at stoppe, og som mange sikkert ved, har han blandt andet stået for udlejning og regnskab.

De to poster er der imidlertid allerede taget hånd om, så der er ikke tale om tunge, ubesatte poster, der venter nye bestyrelsesmedlemmer til konstitueringen efter generalforsamlingen.

Men der er brug for flere hænder i bestyrelsen, der arbejder for at lave arrangementer i gode rammer for beboerne i Karup og omegn.

- Uden nye medlemmer vil vi ikke kunne opretholde det niveau af forskellige arrangementer, som vi afholder i huset. Det, vil vi synes, er rigtigt ærgerligt, da det er vigtigt for os, at der også i vores område er gode arrangementer at gå til lokalt, så vi ikke altid skal til Herning eller Viborg for at høre god musik eller få en vinsmagning, lyder det i en pressemeddelelse fra formand for Karup Kultur- og Forsamlingshus Pia Dohn.

Hun kan også kontaktes forud for generalforsamlingen, hvis nogen er nysgerrig på, hvad arbejdet indebærer.