Formandsskifte i AIF

Pia Viller Arendt afløses på formandsposten af Klaus Aakjær Olesen i Alhedens Idrætsforening

26. august 2020, 11:12
Klaus Aakjær Olesen afløser Pia Viller Arendt som ny formand for AIF. Privatfoto

FREDERIKS Alhedens Idrætsforening (AIF) i Frederiks, der er en af de største foreninger i kommunen med cirka 1500 medlemmer, har haft store skiftedag i forbindelse med generalforsamlingen.

Formanden gennem de sidste 6,5 år, Pia Viller Arendt, stopper og afløses af den erfarne foreningsmand i AIF, Klaus Aakjær Olesen, der blandt andet har været end del af svømmeudvalget og træner.

Pia Viller Arendt fortalte, at hun har haft gode og lærerige år på posten.

- Grunden til, at jeg vælger at stoppe, er udelukkende personlige årsager, da jeg i mit job i Viborg Idrætsråd har travlt og mange aftensmøder, samtidig med at jeg er i gang med en lederuddannelse - og derfor har jeg brug for at finde noget tid i kalenderen. Jeg har dog sagt ja til at fortsætte i Forretningsudvalget indtil næste generalforsamling som hjælp og opbakning til den nye formand, sagde den afgående formand.

Pia Viller Arendt fortalte også, at hun gik meget spændt og ydmygt til opgaven, da hun blev valgt for 6,5 år siden.

- Men jeg vil gerne sige tak til alle for den måde, jeg blev modtaget på - og med det rette hold er det lykkedes os at udvikle vores forening i en meget positiv retning, som jeg er meget stolt af.

Også næstformanden Poul Erik Clausen valgte at trække sig - også det helt udramatisk.

Han har efter 19 år som leder af Havredal Praktiske Uddannelser fået nyt job og er flyttet til Silkeborg. Han er blevet generalsekretær i Jysk Børneforsorg/Fredehjem.