KK07 trækker sig fra Fjends Cup

De blå kunne ikke stille hold til den sidste kamp mod Feldborg/Haderup

31. juli 2020, 11:48
De blå fra KK07 har meldt afbud til fredagens kamp mod Feldborg/Haderup, da man ikke kan stille hold. Foto: Henrik Bagge

Karup/Kølvrå Det er ikke, fordi resultaterne foreløbig har været blændende for KK07 fra serie 5, der forud for efterårets fodboldopstart den seneste uge har deltaget i træningsturneringen Fjends Cup med to klare nederlag og en uafgjort til følge.

Men det bliver heller ikke bedre, for nu har holdet valgt helt at trække sig fra turneringen, hvor man ellers fredag aften skulle have mødt naboerne fra Feldborg/Haderup i en kamp, der godt nok kun gjaldt 7. pladsen og en eventuel håneret, men ikke desto mindre kunne byde på værdifuld kamptræning forud for sæsonstarten.

Men KK07 har meddelt arrangørerne, at man ikke kan stille hold, og dermed må Ugeavisen Karup også trække sin opfordring om at hive gode venner med til fodbold i Sparkær fredag aften tilbage. Der bliver ingen kamp mellem de blå og de gule.

Feldborg/Haderups træner har i stedet bebudet fredagstræning hjemme i Feldborg, efter arrangørerne forgæves havde forsøgt at finde en erstatning for KK07, så Feldborg/Haderup kunne gøre turneringen færdig.