Skidt start for KK07 i Fjends Cup

28. juli 2020, 12:19
Det har knebet for de blå fra KK07 at skabe chancer i kampene til Fjends Cup, selv om det her på billedet er tæt på i kampen mod Mønsted. Foto: Henrik Bagge

Fodbold Formand Søren Andersen fra KK07 kunne tidligere på sommeren meddele, at klubben havde trukket sit hold fra serie 3 og i stedet meldt det ind i serie 5.

Det gjorde man på grund af en voldsom fraflytning, der gjorde spillertruppen så smal, at kvaliteten ikke var til serie 3, lød vurderingen.

Og hvis den aktuelle Fjends Cup er noget at måle efter, var det en klog beslutning.

Her har KK07 nemlig i løbet af de første par runder fået at mærke, hvordan et liv i højere luftlag kunne have formet sig.

Torsdag blev det til et nederlag på 0-7 til Mønsted fra serie 4, og lørdag blev der fulgt op med et nederlag på 0-6 til Stoholm fra serie 2.

Tirsdag aften venter så et sidste puljeopgør mod Ravnsbjerg/Løgstrup fra serie 3, inden der fredag er placeringskampe.

Fjends Cup som normalt

Men gode lærepenge er der under alle omstændigheder tale om i årets Fjends Cup, der afvikles helt normalt, selv om det tidligere på året så dystert ud, da alt var lukket ned og fodbolden sat på vågeblus.

Grundet den forsømte forårssæson er Fjends Cup i år den første turnering, hvor spillerne skal ud i betydende kampe, og selv om næsten alt er ved det gamle, har der alligevel sneget sig et par regelændringer ind, oplyser formand for Fjends Cup Hans Peter Johansen.

- Vi følger de andre store, europæiske turneringer og tillader fem indskiftninger i kampene, og for at undgå for mange spilstop i de indledende kampe, bliver der her tale om flydende ud- og indskiftninger. Det vil sige, at det er trænerens opgave at styre skiftene, uden at dommeren skal involveres, siger Hans Peter Johansen og oplyser, at en kamp til Fjends Cup varer to gange 35 minutter.

Ordet tradition klæber sig til den populære sommerturnering, der for nogle næsten betyder lige så meget som den ordinære turnering med langt flere tilskuere på lægterne, end de er vant til, og Fjends Cup har da også allerede sat ny tilskuerrekord for de to første spilrunder.

Der er igen i år garanti for kolde øller og varme pøller til et fodboldsultent publikum, der også kan vinde masser af lodtrækningspræmier på indgangsbilletterne.