Sommer med sjov

05. juli 2020, 06:08
Viborg Kommune tilbyder alle børn og unge en masse spændende aktiviteter hen over sommeren.

Sommerferie Mange børn trænger til en god sommer med sjove og spændende aktiviteter!

Det bliver der rig mulighed for denne sommer i Viborg Kommune, idet regeringen og et bredt politisk flertal i Folketinget har sendt en sommerpakke på 3,8 mio. kroner til Viborg Kommune - penge som er målrettet til Sommeraktiviteter for børn.

- Der er en del børn, der har haft det hårdt under corona-tiden, og som nu kan se frem til at få en lidt sjovere sommer. Derfor er det rigtig dejligt, at vi har modtaget en pose penge, så vi er i stand til at tilbyde kommu-nens børn en lang række gode oplevelser, fortæller Per Møller Jensen, formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune.

Klar fra start

De fleste aktiviteter er klar fra sommerferiens start den 29. juni og løber gennem sommeren.

Andre aktiviteter finder sted i forbindelse med skoleopstart og i august måned. Beskeden om pengene kom fredag den 19. juni, og samme dag gik medarbejdere fra Teknik- & Miljø, Børn & Unge og Kultur & Udvikling sammen om at lave en plan for, hvilke aktiviteter der kan tilbydes.

Aktiviteterne vil blive afviklet i et bredt samarbejde mellem Viborg Kommune og en lang række samarbejds-partnere.

Der vil også i løbet af sommerferien opstå nye pladser og legezoner med mulighed for aktivitet og læring forskellige steder - blandt andet i form af en ny cykeltræningsbane i Bjerringbro. Nogle aktiviteter er målrettet lokale specifikke aktiviteter og målgrupper.