Skelhøje Købmandsgård bygger om

01. juli 2020, 05:30
Formand Kjeld Bitch foran købmandsgården, der snart bliver »Min Købmand«.

OMBYGNING Købmandsgården i Skelhøje, der netop har fejret seks års fødselsdag og er på vej til at blive »Min Købmand«, bygger om, skriver folkene bag i nyhedsbrevet.

Håndværkerne rykker ind i butikken. De skal påbegynde en nødvendig ombygning, der formentlig vil stå på de næste mange uger.

- Vi starter i grøntrummet med at fjerne den køler, der har været der i mange år. Den skal først tømmes for freon, og så fjernes. Så skal en mur rives ned, så der kan blive indrettet cafe, og når det er færdigt, så går det slag i slag gennem resten af butikken, fortæller Kjeld Flammild, der er med i byggeudvalget.

Han fortæller, at man har fået fat i nogen frivillige, men at der er plads til mange flere.

Byggeudvalget har selvfølgelig lavet en tidsplan.

- Vi vil helst ikke offentliggøre den, for der er en del ting, som vi ikke har helt styr på, fortæller Kjeld Flammild, og henviser til at der for tiden er leveringstid på mange af de nye køleelementer, der skal afløse de gamle freonkølere.

Tålmodighed

Han tilføjer, at man vil forsøge at gøre det så hurtigt, som det er forsvarligt, og han beder kunderne have tålmodighed i ombygningsfasen.

- Der er fortsat stor opbakning til Skelhøje Købmandsgaard, siger formand Kjeld Bitsch, der kan fortælle, at han har fået mange henvendelser fra folk, der er villige til at låne købmandsgaarden penge til ombygningen og opgradering til Min Købmand.