KK07 trækker sit hold fra serie 3

Fodboldklubben har degraderet sig selv til serie 5, efter mange spillere er flyttet

26. juni 2020, 11:04
De blå fra KK07 vil fortsat deltage i Fjends Cup som her i 2019, selv om holdet har meldt sig ud af serie 3 og ind i serie 5. Foto: Hans Peter Johansen

Karup/Kølvrå De blå fra Karup/Kølvrå 07 skulle egentlig have startet den nye fodboldsæson i serie 3, men klubben har set sig nødsaget til at trække holdet og i stedet melde et hold ind i serie 5.

Det bekræfter formand i KK07 Søren Andersen.

Klubben har været udfordret af, at en del spillere siden sidste sæson er flyttet til Aalborg og Aarhus for at studere, mens andre er stoppet. Og selv om der er folk nok til træning, har man vurderet, at kvaliteten slet ikke er til at spille med i serie 3 i denne omgang.

- vi tror på, at det er det bedste for vores lille klub, og vi har stadig mod på at komme videre. På en måde er vi kede af at måtte trække holdet fra serie 3, men det vigtigste er, at både spillere og trænerteam bakker op om, at det er den rigtige beslutning, og det har alle givet håndslag på. Det var det rigtige at gøre, så nu ser vi fremad og glæder os til at starte på en frisk med et hold i serie 5, siger Søren Andersen.

At trække et hold ud af en række og melde det ind i en anden, er ikke noget, man bare gør efter forgodtbefindende, men DBU har godtaget klubbens bevæggrunde og givet en tilladelse.

Søren Andersen understreger i øvrigt, at udviklingen ikke får nogen betydning for holdets deltagelse i Fjends Cup, som man fortsat glæder sig til at spille med i.