Vibland gør din by attraktiv

13. juni 2020, 06:13
Landsbyerne præsenterer de gode oplevelser denne sommer.

turisme Landsbyerne i Viborg Kommune kan denne sommer præsentere deres gode oplevelser på den nye hjemmeside »Turist i egen kommune«. Dermed kan egnens borgere få inspiration til at besøge de lokale og nære oplevelser.

VibLand (Viborg Landsbysammenslutning) har taget initiativet og ønsker, at landsbyerne og naturområder bliver besøgsmål for sommerens ture, og det er her, at landsbyerne nu skal komme med input og indhold til den nye hjemmeside.

Ildsjælene i landsbyerne har skabt unikke legepladser, madpakkehuse, bålpladser og shelters, som alle gerne må bruge.

Disse skal præsenteres sammen med attraktioner, gårdbutikker, kunsthåndværkere, de historiske oplevelser og naturen på Viborg-egnen, så sommerens udflugter let kan planlægges, og så endnu flere får lyst til at besøge landsbyerne.

Har man noget godt at sige om sin landsby, klikker man ind på turistiegenkommune.dk. Oplysning om navn og landsby giver adgang til at beskrive de lokale oplevelser, som så alle bliver præsenteret, når den nye hjemmeside går i luften omkring den 1. juli 2020.

Formand for VibLand Lone Kastberg er glad for det nye tiltag.

- Det vil synliggøre landsbyernes gode oplevelser og styrke fællesskabet i Viborg Kommune, siger hun i en pressemeddelelse.