Vind en bil, når du handler

Sct. Mathias Centret i Viborg går sammen med ni indkøbscentre og udlodder præmier for 725.000 kroner

02. juni 2020, 08:58
Når du handler i Sct. Mathias Centret mellem den 23. maj og den 28. juni kan du være heldig blandt andet at vinde en Citroën C3. Foto: Arkivfoto

Viborg Det er ikke hverdagskost at se præmier for mere end 700.000 kroner, når man besøger sit lokale indkøbscenter for at handle.

Men det er ikke desto mindre, hvad kunderne i Sct. Mathias Centret kan opleve, for her har man netop lanceret én af landets største skrabelodskonkurrencer. Den forløber fra lørdag den 23. maj og frem til den 28. juni.

Flotte præmier

Præmierne er værd at gå efter. Er man den heldigste af alle, kan man køre hjem i en spritny Citroen C3, og er man lidt mindre heldig, så kan turen foregå på én af de 4 elcykler, der også er sat på højkant. Herudover er der gode chancer for at vinde alt fra lige fra Macbook’s til Smart TV, Kählervaser, Weber grill, Garmin ur, Samsonite kuffert og meget andet. Ikke mindst udloddes et væld af gavekort i alle mulige beløbsstørrelser til hvert center.

Velkommen

Centerchef Jesper Maagaard forklarer:

- Vi har savnet alle vores kunder i de dage og uger, hvor Coronakrisen var på sit højeste og holdt vores center lukket. Vi brugte ventetiden til at finde ud af, hvordan vi bedst byder vores kunder velkommen tilbage, når vi igen fik lov til at åbne.

Han forsikrer, at myndighedernes retningslinjer følges til punkt og prikke. Derfor kan centret af gode grunde hverken lave køtilbud, Store Open by Nights eller koncerter.

- I stedet fandt vi ni centre sammen, og udlodder med denne konkurrence langt større præmier, end vi ville kunne mønstre hver for sig. Så nu glæder vi os bare til at komme i gang, og få de mange fine præmier ud til centrets kunder.

Et lod for en hund

Aldrig tidligere har Sct. Mathias Centret haft så mange præmier på spil.

Konkurrencen er meget simpel. Alle butikker, som skilter med konkurrencen i centret, ligger inde med skrabelodder, og der udleveres ét lod pr. 100 kroner, som man handler for. Jo mere man køber, des flere chancer er der for gevinst.

Du kan læse mere på Sct. Mathias Centrets hjemmeside www.sctmathiascentret.dk

Konkurrencen løber af stablen fra 23. maj til 28. juni eller så længe lodder haves. Den er kommet i stand gennem et samarbejde mellem Ballerup Centret, Farum Bytorv, Hørsholm Midtpunkt, Nørreport Centret, RO’s Torv, Sct. Mathias Centret, Spinderiet, Viby Centret, Waterfront og Waves.