Første golfmatch afholdt

15. maj 2020, 10:18
Kurt Kolding og Anders Johannesen var blandt vinderne af golfmatchen »Spil sammen - hver for sig«. Foto: Privatfoto

Grønhøj Hedens golfklub er også ramt af påbud og anbefalinger i Corona tiden. Der er dog mulighed for at gå private runder. Det er der rigtig mange, der benytter sig af.

Muligheden for hygge efter runden begrænser sig, da klubhuset forsat er lukket for al aktivitet. På nuværende tidspunkt er tre turneringer blevet aflyst.

- Det er rigtig ærgerlig både for vores medlemmer og for klubbens økonomi, fortæller Inge Siig Nielsen, som er turneringsansvarlig for Hedens Golfklub.

Klubben har dog afholdt et enkelt match i uge 18. - Spil golf sammen - hver for sig. Der var 55 medlemmer, der støttede op, selvom det ikke var det bedste vejr.

Vinderne blev A-Række Steen Høgsholt med Jim Danielsen på anden pladsen. I B-rækken vandt Anders Johannesen og Per Clemmensen fik en anden plads. Endelig blev der spillet en ni hullers række. Her var der flest deltagere og præmier til de tre første. Kurt Kolding vandt. Dorthe Lindberg Møller blev nummer to, mens Inge Siig Nielsen tog tredjepladsen. De heldige blev belønnet med gavekort, selvom der ikke var nogen fælles afslutning.