Karup-dreng er ny skolechef

09. maj 2020, 08:09
Hasse Valdemar Mortensen. Privatfoto

Navne Viborg Kommune har fra den 1. juni ansat Hasse Valdemar Mortensen som ny skolechef.

Han er 43 år og bor med sin familie i Løgstrup, men oprindeligt er han fra Karup. Han kommer fra en stilling som skoleleder på Rødkærsbro Skole, og siden 2017 har han været formand for Skolelederforeningen i Viborg.

- Vi glæder os til, at Hasse Valdemar Mortensen bliver vores nye skolechef. Han har både de helt rette kompetencer og et indgående kendskab til Viborg Kommunes skolevæsen, siger direktør for Børn & Unge Søren Aakjær.

Hasse Valdemar Mortensen er uddannet lærer fra Skive Seminarium i 2002 og har efterfølgende taget en kandidatgrad i pædagogisk psykologi samt videreuddannet sig inden for ledelse og coaching.

- Sammen med alle de dygtige medarbejdere, ledere og engagerede forældre ser jeg frem til som skolechef i Viborg Kommune at arbejde for en folkeskole, der skaber sunde fællesskaber og giver børnene en skoledag fyldt med kvalitet, læring og glæde, siger Hasse Valdemar Mortensen.

Han begynder formelt i stillingen som skolechef den 1. juni 2020, men vil allerede 1. maj begynde at varetage flere opgaver som skolechef.

Hasse Valdemar Mortensen afløser Søren Aakjær, der har fungeret som skolechef sideløbende med jobbet som direktør for Børn & Unge. Det har han gjort siden januar 2020, hvor den tidligere skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang stoppede.