Kanon år for Foreningen Norden

11. marts 2020, 08:50
Foto: Erik Madsen

Karup Med 226 medlemmer er Foreningen Norden i Karup en af Danmarks største lokalafdelinger. Godt 60 var da også mødt op til årets generalforsamling, som bød på en indholdsrig beretningom årets gangsamt billedvisning fra turen til Stockholm og Helsinki.

Rekrutteringen til bestyrelsen gik meget smertefrit. Alle, der var på valg, blev valgt igen. Det var Niels Christian Hansen, Grønhøj, Jørn Rasmussen, Frederiks, Jann Rasmussen, Frederiks og Bent Hansen, Skelhøje. Også bestyrelsessuppleant, Jens Andersen, blev genvalgt.

Også regnskabet blev godkendt. Ikke nok med at foreningen Norden er en myreflittig forening med masser af medlemmer og aktivteter. Det er også en sund forening med penge på kistenbunden.

Aftenen sluttede med ostebord, lotteri og hyggeligt samvær.

- Det er altid en fornøjelse at afholde generalforsamlingen, fordi vi i bestyrelsen får et godt indtryk af, hvad der rører sig blandt medlemmerne, udtaler formanden, Jann Rasmussen, og fortæller afslutningsvis, at bestyrelsen nu går hjem og ser på de to rejseforslag, der er i spil til Foreningen Nordens rejse i 2021 nemlig Bornholm og Gotland.