Forårsfest med cirkusrevy

Sæt kryds i kalenderen den 28 marts. Da er der både god mad og underholdning i Havredal

10. marts 2020, 14:05
Der øves på livet løs i Havredal Kultur- og Forsamlingshus. Her er det Britta og Arne i dobbeltsengen. Foto: Pia B. Jakobsen

Havredal Når Havredal Borgerforening inviterer indenfor i Havredal Kultur- og Forsamlingshus til forårsfest lørdag den 28. marts, så kommer det ikke kun til at handle om lækker mad, god musik og dans.

Stemningen kommer i top, når festlighederne indledes med revy og sketchs.

Ansigterne på scenen er kendte - i hvert fald i Havredal og omegn. Måske nogen har hørt vittigheder og sketchs før. Men det bliver de nu ikke ringere af, nok nærmere tværtimod. Det er holdet på scenen, der nøje har udvalgt de bedste scener fra blandt andet Cirkusrevyen.

Homovielse og undersættelser

Det kommer ikke til at skorte på sjofelheder og gode vittigheder i den godt en time lange forestilling, som holdet lige nu arbejder ihærdigt på at være klar med.

For der er højt til loftet i sognehuset, da homo parret kommer ind for at bestille en vielse - eller er der? Og oversættelsen af prædikantens engelske foredrag går måske knap så godt, som prædikanten havde forestillet sig.

De medvirkende er Arne Pedersen, Pia Nielsen, Preben Koch, Britta Pedersen og Inge Lise Sterup. Kirsten Saugmann er sufflør og Birte Donslund er instruktør.

Tilmelding

Underholdning, buffet, musik og dans koster kun 225 kroner. Billetter kan købes allerede nu og senest den 22. marts. Tilmelding sker til Inge-Lise Sterup på 20905839 eller til Anja Lind på 60190601. Skynd dig - og husk at tage din nabo med.