Fest og fantasi

26. februar 2020, 07:53
1 af 2 Flokken af kattekonger, kattedronninger og bedst udklædte i Frederiks. Sikke en fantasi, der udvises, når det gælder udklædning. Foto: Carl-Gustav Christensen
2 af 2 Skønne udklædte børn i Grønhøj Kulturhus. Foto: Henrik Bøgebjerg

Fastelavn Efter en weekend med sjovt udklædte børn og tøndeslagning, må man konstatere, at fastelavnsfest med fantasifulde udklædninger bare er en sjov og dejlig tradition, uanset om flokken af udklædte børn er lille eller stor.

I Frederiks begyndte fastelavnsfesten for en god flok i kirken med en festlig fastelavnsgudstjeneste, hvor kirkekoret medvirkede. Efter gudstjenesten var der optog med FDF fanen forrest til hallen.

- Det var en fornøjelig eftermiddag med god stemning og godt 400 gæster, konstaterede Carl-Gustav Christensen, kredsleder i FDF Frederiks og tilføjede:

- Det er skønt, at vi i Frederiks kan samarbejde om at lave noget til glæde og fornøjelse for alle der har lyst til at lege med. Mange var imponerede og udtrykte taknemmelighed over at det hele var gratis. Det kunne lade sig gøre, fordi fastelavnsfesten var arrangeret i et samarbejde mellem Alhedens Idræts- og Kulturcenter, Byens Kagemand, Coffee Zone, Camillas Blomster, DagliBrugsen Frederiks, FDF Frederiks, Frederiks Kirke og Frederiks og Omegns Handels- & Erhvervsforening.