Invitation til Åbent Løb

25. februar 2020, 14:49
1 af 2 KKIK Løbemotion inviterer flere med på holdet. Kom frisk - for eksempel til Åbent Løb søndag den 1. marts. Foto: KKIK
2 af 2 KKIK løbemotion har både motion og socialt engagement i fokus. Blandt andet afholder KKIK Løbemotion hvert år løb i forbindelse med byfesten. Arkivfoto: Henrik Clemens Majgaard

Karup KKIK løbemotion er så småt ved at gøre klar til en ny sæson, hvor gang, løb og fællesskab står i højsædet.

- Vi vil igen i år invitere alle interesserede til en ”Åbent Løb” dag i klubben, oplyser formand for KKIK Løbemotion, Jan Thonesen.

En Åbent Løb dag vil sige, at man kan komme og løbe med på en tur med klubben, møde klubbens medlemmer og deltage i efterfølgende frugt, vand, kaffe og te, uden at det på nogen måde forpligter.

- Det har vi de tidligere år haft rigtig god erfaring med, fortæller Jan.

Mange muligheder

Som noget nyt i år starter KKIK Løbemotion et Power Walk hold. Det er tiltænkt de medlemmer, som gerne vil ud på en lidt længere gå-tur og med relativ høj puls.

Jan fortæller videre, at klubben også opstarter et nyt Walk & Run-hold, hvor man med træningsprogram ville kunne løbe fem eller måske ti kilometer uden skader.

- Vi håber naturligvis på, at mange vil kigge forbi, og se hvad vi er for nogen. Måske man har set os de seneste par måneder i Karup og omegn. Vi løber i alt slags vejr, med blinkende røde og blå armbind og lys i panden, forklarer Jan.

For alle

Løb i KKIK Løbemotion er for alle.

KKIK Løbemotion ønsker at udbrede gang og løb som en dejlig, social fritidsbeskæftigelse, som samtidig gør noget godt for kroppen og energien i hverdagen.

”Åbent Løb” og opstart af 2020 sæsonen finder sted fra KKIK klublokale bag Jethallen søndag den 1. marts. Denne første formiddag kan man forvente at skulle gå/løbe cirka 30-40 minutter. Der vil være temposættere til alle hastigheder. Herefter byder klubben på lidt frugt, vand, kaffe og te, og der vil samtidig være mulighed for at få en snak med klubbens medlemmer.

KKIK Løbemotion har træningsdage tirsdag, torsdag og søndag.

- Bare hop ud af sofaen og kom og vær med, slutter Jan.