Fastelavnsfest i Frederiks og Karup

Hvad skal du være til fastelavn?

20. februar 2020, 10:06
I den kommende weekend inviteres til fastelavnsfest i både Karup og Frederiks. Foto: Privatfoto

Fastelavn Den kommende weekend er det tid til at finde udklædningen frem, for da inviteres til tøndeslagning og fastelavns fest i både Karup og Frederiks. Er man frisk, kan man nå dem begge.

I Karup løber festlighederne af stablen lørdag formiddag i Jethallen. Arrangørerne, Jethallen, Karup Borger- & Erhvervsforening, Karup Handelsforening, Karup Bio og Bageriet Nørgaard, lover gavekort til Karup Bio både til kattekongen, kattedronningen og til de ti bedst udklædte. Bageriet Nørgaard har sørget for gratis fastelavnsboller til alle børn.

Søndag indledes fastelavnsfesten i Frederiks allerede klokken 13.00 med en fastelavnsgudstjeneste i Frederiks Kirke, hvor kirkekoret medvirker. Efter gudstjenesten er der samlet optog ned til hallen.

Eftermiddagen i Alhedehallerne byder på tøndeslagning og hyggelig samvær. Her får alle deltagere en gratis fastelavnsbolle med en sodavand eller kaffe til. Desuden kåres kattekonger, kattedronninger og bedst udklædte i aldersgrupper. Vinderne får et gavekort som præmie.

- Sidste år var der rigtig mange deltagere. Vi håber på den samme gode opbakning igen i år, udtaler Carl-Gustav Christensen, sognepræst og kredsleder i FDF Frederiks. Fastelavnsfesten i Frederiks er arrangeret i et samarbejde mellem Alhedens Idræts- og Kulturcenter, Frederiks og Omegns Handels- & Erhvervsforening, FDF Frederiks, DagliBrugsen, Byens Kagemand, Camillas Blomster og Frederiks Kirke.