Generalforsamling og hyggeligt samvær

16. februar 2020, 11:39
Alhedehallerne var vært ved dette års generalforsamling i Frederiks og Omegns Handels- og Erhvervsforening. Cafeteriet og Byens Kagemand stod for en meget fin og lækker servering. Foto: Pia B. Jakobsen

Frederiks Der blev disket op med flot og dejlig mad fra Alhedehallernes Cafeteria, da Frederiks & Omegns Handels- og Erhvervsforening forleden afholdt generalforsamling. Godt 25 havde tilmeldt sig generalforsamlingen, der forløb hurtigt og gnidningsfrit med Lars Trier, Byens Kagemand som dirigent.

Formand Lars Krog berettede om et aktivt år i foreningen. I foråret gentog man successen med forårsmesse. 45 stande stillede op i Alhedehallerne, og godt 1000 gæster kom indenfor og benyttede lejligheden til at udnytte de mange gode tilbud og få en snak med de mange stande. Opbakningen var så stor, at man har besluttet for tredje år i træk at afholde forårsmesse. Det bliver lørdag den 4. april.

Valget blev klaret let og smertefrit. Lars Trier genopstillede og blev valgt. Han har nu siddet 36 år i bestyrelsen. Revisor Winnie Hill valgte ikke at genopstille i bestyrelsen. I stedet blev valgt halinspektør, Bjarne Nyberg. Som suppleanter blev genvalgt Christian Grøne fra GF forsikring samt Knud Gaarn Larsen, Skelhøje Købmandsgaard. Winnie Hill og Ryan Christensen Laier blev valgt til revisorer.

Lars Krog sluttede sin beretning med at takke bestyrelsen for et supergodt og rart samarbejde.

Frederiks Handels- og Erhvervsforenings næste arrangement er i øvrigt lige på trapperne. Det er fastelavnsfesten, der afholdes i samarbejde med Frederiks Menighedsråd den 23. februar.