Sæsonstart i Kølvrå

14. februar 2020, 15:10
Så kom KK07 på græs. Foto: Ilse Norsk

Lokalskribenten Lørdag var der sæsonstart i vores fodboldklub KK07. Lidt senere end normalt, men en flok meget flittige frivillige og sponsorer skulle lige have lagt sidste hånd på vinterens renovering af klubhuset.

Og det var et meget, meget flot klubhus der mødte os. Nymalede, nye lofter, ny belysning, og en hovedrengøring – også foretaget af frivillige. Det var alt sammen en fornøjelse at se.

Som altid startede dagen med standerhejsning. Ca. 35 spillere og fans var mødt op i kulden, og Claus Christiansen hejste klubflaget. Herefter holdt KK07’s formand, Søren Andersen en kort tale og bød velkommen til den nye sæson.

Efter en omgang træning mødtes alle, ligeledes traditionen tro, til en gang dejlig varm, og hjemmelavet suppe. Snakken gik livligt, det var rigtig rart at se hinanden igen efter vinterpausen. Herefter talte Søren Andersen om klubbens ønsker for sæsonen, og spillerne fik en ”pep-talk”. Klubbens nye – gamle – træner, Kent Rahbek talte om sine visioner, hvad han kan byde ind med, og hvilke forventninger han har til spillerne.

Alle spillerne, små og store, børn, unge og ældre, ønskes en fantastisk sæson i vores fantastiske klub. Vi vil glæde os til at følge holdene på lægterne, i det omfang vi overhovedet kan. Såfremt der skulle være nogen derude, som har lyst til at spille fodbold er der træning på Kølvrå Arena både tirsdag og torsdag aften.