Alene i vildmarken med Falkemanden

Vinderen af Alene i vildmarken, Falkemanden, Flemming Sanggaard, kommer tirsdag den 25. februar til Havredal

13. februar 2020, 15:40
Falkemanden, Flemming Sanggaard, fortæller i Havredal om sine oplevelerne i programmet »Alene i vildmarken«. Foto: Pressefoto

Havredal I Havredal Kultur- og Forsamlingshus inviterer Flemming Sanggaard alle med på sit vilde eventyr i vildmarken. DRs konkurrencebetingelser var enkle: Bliv længst og vind. De ubarmhjertige modstandere var sult, isolation, kulde og ekstremt vejr.

Flemming vandt konkurrencen efter at have boet alene 60 dage i vildmarken. Det betød, at han er den danske deltager, der har overlevet længst i vildmarken nogensinde. At holde ud så længe krævede ikke bare gode praktiske færdigheder. Viljestyrke, godt humør og en vis portion held var lige så vigtige parametre.

Det du ikke så på TV

I det underholdende foredrag vil Flemming især fortælle om det, du ikke så på tv. Hvorfor tilmeldte han sig overhovedet som deltager i et så voldsomt eksperiment? Og hvilken bagage i livs-kufferten muliggjorde sejren? Hvordan kan man kontrollere savnet til sin kone, sine børn og familien? Og hvor kom “Holger” pludselig fra? Boede Falkemanden i en simpel, mudret shelter, eller havde han i virkeligheden bygget en drænet og topisoleret vinkelvilla, som i hele otte tv-afsnit bare aldrig blev vist? Svarene på ovenstående spørgsmål og sikkert meget mere kan du blive oplyst om i Havredal den 25. februar.

Billetsalg startet

Foredraget afholdes i Havredal Kultur- og Forsamlingshus. Billetter kan købes igennem Viborg bibliotekerne og koster 50 kroner. Det er Foreningen Norden, Frederiks Jagtforening, Havredal gl. Skoles oplysningsforbund og Havredal Praktiske Uddannelser, der står bag.