89 udlejninger i 2019

10. februar 2020, 17:11
1 af 2 Formand for Grønhøj Kulturhus, Arthur Rasmussen og Inge Nielsen, kasserer og ansvarlig for udlejning foran Kulturhuset i Grønhøj. Foto: Pia B. Jakobsen
2 af 2 Hver tirsdag er Grønhøj Kulturhus fyldt med bankospillere. Sådan har det været i snart 51 år. Arkivfoto: Inge Nielsen

Grønhøj Nordisk delikatesseaften, private fester, fællesspisninger med Borgerforeningen og nu senest arrangementet om Kartoflens Univers. Og så er der banko ikke at forglemme. Hver tirsdag. Det har der i øvrigt været i 51 år.

Det løber op. Inge Nielsen, kasserer og ansvarlig for udlejningen fortæller, at Grønhøj Kulturhus i 2019 var lejet ud til 89 forskellige begivenheder. Det er bestyrelsen bag Kulturhuset godt tilfredse med.

De har også arbejdet for at skabe gode rammer for udlejningen.

Mange forbedringer

I 2018 blev der lagt nye fliser udenfor. Indenfor blev køkkenet renoveret, så det nu er åbnet op og derfor er blevet mere rummeligt.

Sidste år gik pengene på kontoen blandt andet til indkøb af nye stole. De er behagelige at sidde på og lette at håndtere. Ligesom bordene, der også kun har et par år på bagen.

- Ellers kan vi ikke blive ved at holde til det, fortæller bestyrelsesformand, Arthur Rasmussen, der igennem årene har taget sin tørn med at flytte rundt på borde og stole.

I 2019 blev toiletterne også renoveret med blandt andet nyt gulv.

Flere projekter

Man skal ikke hvile på laurbærrene, lyder et gammelt ordsprog. Både Inge Nielsen og Arthur Rasmussen ved da også, hvad der burde gøres i 2020.

- Vi skal have malet udenfor, siger Inge. Men vi mangler nogen, der har mod på højderne. Der er langt op til kip.

Arthur har kig på fugerne. De trænger til at blive fuget om. Og det er netop sådan, det er at have et gammelt hus. Der er altid noget at gøre. Det er godt, når man kan lide at have noget at rive i. Og det kan de heldigvis stadig i Grønhøj. Og gerne i fællesskaber, for det er nu hyggeligst.

Nye emner er velkomne

Næste projekt er generalforsamlingen den 24. februar. Tre bestyrelsesmedlemmer er på valg, nemlig Arthur, Kirsten Johansen og Lise Pedersen. Det forlyder, at de vist er villige til genvalg, men der mangles et par suppleanter.

Nye emner er altid velkomne, er Arthur og Inge helt enige om.