Et år med kun med yoga

02. februar 2020, 12:00
Trine var meget overvældet over den store opbakning og de mange fremmødte, da hun i weekenden holdt åbent hus i anledning af sit første år som selvstændig yoga underviser. Foto: Privatfoto

Navne I januar 2019 oprettede Trine Qvortrup Moltzen CVR nummer til virksomheden QM YOGA.

I fredags den 24. januar 2020 blev dette første år som selvstændig fejret fejret behørigt i Skelhøje Kultur - og Forsamlingshus. Trine markerede dagen med en reception tilrettelagt som et åbent hus arrangement.

Blandt de inviterede var foruden familie og venner også samarbejdspartnere, yoga kolleger, tidligere kollega fra Trines tid i den pædagogiske verden og ikke mindst hendes nuværende elever fra yogaholdene i Skelhøje, Hald Ege og Viborg. Desuden deltog Trines bror, der siden opstarten har fungeret som sparringspartner, illustrator og formidler blandt andet af QM YOGA’s afdeling med materialer konstrueret til at inspirere til leg, bevægelse og samvær for børn og børnefamilier.

Trine underviser på ugentlig basis flere forskellige hold under LOF Midtjylland på forskellige lokationer i kommunen og har til huse på Dollerupvej i Skelhøje, hvorfra hun driver den del af forretningen, der omhandler individuelle forløb, terapeutisk massage og yogaworkshops.