Succes med nordisk mad i Grønhøj

108 mennesker havde fundet vej, da foreningen Norden for 22. år i træk inviterede til Nordisk Delikatesseaften

25. januar 2020, 12:43
Nordisk delikatesse aften er blevet en vigtig start på året. Det er endnu en Foreningen Norden Succes. Foto: Knud Gaarn Larsen

Grønhøj Bestyrelsen for Grønhøj Kulturhus havde dækket flot op og det nyrenoverede Kulturhus skinnede. Rammerne var præcis, som de skulle være.

Igen i år havde Foreningen Norden entreret sig med ”Den rullende kok fra Bjerregrav”, og der blev disket op med en særdeles lækker tre retters menu, bestående af hellefisk med forskellige krydderier og hjemmebag efterfulgt af stegt kronvildt og afsluttende med blåbærtærte.

- For mange er denne aften blevet en vigtig start på året. Her mødes man hvert år i starten af januar og hygger sig med hinanden. Vi har da også erfaret, at der ikke var behov for at hyre nogen underholdning. Folk hygger sig gevaldigt med hinanden, fortæller Jann Rasmussen, formand for Foreningen Norden.

Som traditionen foreskriver afsluttedes aftenen med et kæmpe lotteri, hvor gevinsterne var sponseret af lokale sponsorer samt af et par rederier, der havde udsat rejser til Oslo og Bergen.

- Vi er utrolig glade for den aften, og vi er imponerede over den indsats, som bestyrelsen i Grønhøj Kultur- og Forsamlingshus yder. Men især må vi igen fremhæve den fortrinlige mad, som kokkene frembringer, slutter Jann Rasmussen.

Allerede nu har Jann Rasmussen fået til opgave at plukke to kilo multebær, når han i august tager til Norge. Desserten til delikatesseaftenenen i 2021 er nemlig planlagt til at være multebæris.

Husk derfor allerede nu at sætte kryds i kalenderen 2021 ved den tredje onsdag i januar.