Juleafslutning på aquafitness holdet

Lokalskribent Winnie Svendsen fortæller her lidt om aquafitness i svømmehallen i Frederiks

06. januar 2020, 08:26
Træner Poul Duch har mange gode svømmeøvelser i ærmet. Foto: Winnie Svendsen

Lokalskribent Aquafitness er en sjov og let måde at træne på. Holdet egner sig til alle, da man i vandet selv kan tilpasse øvelserne. Under træningen er der altid højt humør og god musik.

Efter den normale træning mandag den 9/12-2019, havde træner Poul Duch varmet æbleskiver og glögg til svømmerne. Her var der plads til lidt hyggesnak, mens julegodterne blev nydt.

Medlemmerne takkede Poul for en god sæson, og havde samlet lidt sammen til en lille julegave.

For Poul var det hans første sæson som træner på netop aquafitness holdet, og hans konklusion var, at det havde været rigtig godt, og at han gerne tager tjansen igen til foråret.

Det, der bedst kan kendetegne en god træning, er, når medlemmerne har haft et godt grin – enten af sig selv, nogle af øvelserne eller af Pouls gode humør og væremåde. Stemningen på holdet er lun, og der er altid plads til nye og uøvede.

Medlemmerne på svømmeholdet er enige om, at træningen er sjov, hård og vanedannende. Vandet gør noget rigtig godt for krop og sjæl, så når man har været til svømning en enkelt gang, kan man hurtigt blive grebet af stemningen og den gode motion.

Flere af medlemmerne er gengangere, og har været med på holdet i mange år. En af kvinderne har endda været med i 20 år.

På holdet er der både svømmere fra Frederiks, Karup, Kjellerup og Mønsted.

Hvis svømning lyder interessant for dig, kan flere oplysninger findes på AIF’s hjemmeside.