Anette Maagaard handler lokalt

04. januar 2020, 15:11
Anette Maagaard deltog i konkurrencen om at handle lokalt og vandt et gavekort på 1000 kroner til brug i de lokale butikker. Foto: Pia B. Jakobsen

Indkøb I efteråret havde en række butiksdrivende fra Karup sat plakater op i byens gader. Med plakaterne blev der sat fokus på det valg, vi træffer hver dag, når vi handler.

Helle Madsen fra OK Plus i Karup er både en del af Karup Handelsforening og af Viborg Egnens Handelsråd. Hun var med til at lancere kampagnen shoppinglisten.dk, som skal gøre os alle mere bevidste om at træffe et valg, og som skal inspirere os til at handle i de lokale butikker eller deres webshops, fordi det skaber liv i byerne. I forbindelse med kampagnen kunne alle deltage i shoppinglisten.dk´s konkurrence om gavekort for i alt 10.000 kroner - selvfølgelig til de lokale butikker.

- Der deltog fem byer fra Viborg Kommune. Heriblandt Viborg og Bjerringbro. Men der var flest borgere fra Karup, som var inde og stemme, fortæller Helle tilfreds.

Det var derfor en glad Helle, der kunne konstatere, at der blandt vinderne var en Karup borger, nemlig Anette Maagaard. Lige før jul modtog Anette et gavekort på 1000 kroner til brug i butikkerne i Karup.

- Jeg handler normalt lokalt. Det er hyggeligt og nemt, fortalte Helle, der således velfortjent blev belønnet med et gavekort til lokale indkøb.