Invitation til delikatesseaften

For 21. gang inviterer Foreningen Norden i Karup til delikatesseaften i Grønhøj Kulturhus

07. januar 2020, 09:47
Så er der igen billetter til salg til Nordisk Delikatesseaften i Grønhøj. Arkivfoto: Knud Gaarn Larsen

Grønhøj Onsdag den 15. januar gentager foreningen Norden i Karup endnu engang succesen og afholder Nordisk delikatesseaften i Grønhøj Kulturhus.

Den allerbedste kok

I 2019 nød 90 gæster en lækker menu med blandt andet elg ryg tilberedt af den rullende kok fra Bjerregrav. Maden var helt igennem forrygende, og kokkens anstrengelser blev belønnet med stående applaus.

- Det var så fantastisk, at vi igen i år har hyret den samme kok, fortæller Jann Rasmussen, formand for Foreningen Norden.

Kronhjort og blåbær

Også denne gang er der storvildt på tapetet. Den rullende kok har fået fat i kød fra en kronhjort. Som forret byder han på en fiskeplatte med blandt andet røget hellefisk. Desserten er blåbærtærte.

Som sædvanlig vil det lokale personale sørge for, at salen er festligt pyntet, og vin og øl kan tilkøbes til rimelige priser.

- Vi er glade for, at vi kan blive ved med at byde på usædvanlige madoplevelser, fortsætter Jann Rasmussen, der allerede nu regner med, at man Foreningen Norden i Karup i 2021 vil kunne servere rensdyr.

Lotteri

Selv om alt er steget igennem årene, kan foreningen stadig holde skindet på næsen, da det sponserede lotteri bidrager til at dække udgifterne.

- Vi er utrolig glade for den opbakning, som de mange lokale og trofaste sponsorer yder. Uden deres bidrag var det ikke muligt, slutter han.

Begrænset deltagerantal

Der er kun plads til 110 gæster, så det er med at sikre sig billetterne, der kommer i handlen torsdag den 2.januar og koster 250 kroner. Billetter kan købes frem til den 11. januar i DagliBrugsen, Frederiks, hos Skoen, på Skelhøje købmandsgård og ved NC. i Grønhøj.

Vil man reservere bord, skal man henvende sig til Nanny Würtz på 4217 7677.