Lions søger handicappede til ski/ vinterlejr i Norge

Kunne du tænke dig at stå på ski? Er du mellem 18 og 25 år, kommer du fra den gamle Karup Kommune, og er du fysisk handicappet? Så kan du søge Lions Karup om en tur til Norge i marts

03. januar 2020, 13:30
Lions Karup efterlyser fysisk handicappede, der vil med på skiferie. Foto: Pressefoto

Lions Lions Karup indleder 2020 med et helt unikt tilbud.

I samarbejde med Lions Norge tilbyder de unge fysisk handicappede (også syns- og hørehandicappede) en ski/ vinterlejr i Beitostølen i Norge. Rejsen bliver fra den 22 til den 29. marts. Eneste krav er, at du skal kunne kommunikere på engelsk.

Skiløb uanset begrænsning

Selvom man er handicappet, er det muligt at dyrke skiløb som en seriøs sport. I Norge er skisportsstedet Beitostølen gearet til handicappede uanset begrænsninger. Her er både udstyr, viden, kunnen og vilje til at gøre en indsats indenfor udvikling af handicapsport. Handicappede kan få lov at være præcis som alle de andre.

Det vil Lions Karup gerne give unge handicappede mulighed for at prøve, og derfor har de allieret sig med Lions i Norge.

- Det er Lions Norge, der betaler opholdet og stiller op med uddannede folk, som tager med deltagerne rundt på pisterne alt afhængigt af handicap, forklarer vicepræsident, Tom Pedersen fra Lions Karup.

Lions Karup leverer de unge ved færgen og sørger for færgebilletten.

Prøv det hele

Aktiviteterne ved vinterlejren i Beitostølen spænder vidt. Det er den enkelte deltager, der bestemmer, om vedkommende vil løbe på langrendsskiløb, dyrke biathlon, alpinskiløb eller snowboarding. Eller måske det hele. I følge Tom Petersen fra Lions Karup vil der også være mulighed for at prøve kiteskiing og yoga samt selvforsvar.

Internationalt samvær

Som på alle mulige andre lejre er det sociale samvær også vigtigt. Deltagerne kommer fra forskellige lande, så der er mulighed for at skabe relationer på tværs af landegrænsene.

Efter en god dag i sneen byder opholdet også på hyggelige aftener med stand-up komedie, quizzer, talent shows, koncerter og meget andet.

Kontakt Lions Karup

Kunne du tænke dig at være med, skal du kontakte Carsten Brøgger, Lions Karup, senest den 10. januar enten på telefon 5191 0703 eller på mail: carstenvbroegger@gmail.com.