Vendelbo er ny træner i Frederiks

23. december 2019, 14:10
Pauli Vendelbo er ny fodboldtræner i AIF. Han starter første februar. Foto: AIF

Lokalsport Alhedens IF har nu fået trænerkabalen for 2020 til at gå op.

I denne uge blev der sat underskrift på en aftale med Pauli Vendelbo, der til dagligt er bosiddende i Skive, fortæller Anders Bertel, formand for fodboldudvalget i Frederiks.

Pauli Vendelbo er 36 år og har tidligere trænet Herrup, Møldrup/Tostrup IF og senest Kvik/Aalestrup IF. Både i Herrup og i Møldrup/Tostrup IF er det lykkedes Pauli Vendelbo at sikre historiske oprykninger, da Herrup rykkede op i serie to, og Møldrup/Tostrup IF blev ført op i serie et.

Derfor glæder aftalen Anders Bertel:

- Vi har fra sidelinjen fulgt Paulis virke som træner i andre serieklubber, og har haft ham i kikkerten et stykke tid. Derfor er vi yderst tilfredse med, at Pauli har valgt Alhedens IF som sin kommende klub, udtaler Anders Bertel og fremhæver, at en af Paulis styrker gennem tiden har været, at han har formået at virke som spillende træner, hvilket ikke altid er en nem disciplin.

- Vi ser med glæde frem til den kommende sæson, hvor serie to holdet er kommet i pulje med flere hold fra Silkeborg området. Vi er også bekendt med, at flere klubber har været i kontakt med Pauli. Derfor er vi super tilfredse med, at aftalen er landet på Alheden.

Også Pauli Vendelbo er glad for aftalen.

- Jeg havde egentlig truffet en beslutning om at holde en pause fra fodbolden, men jeg har gennem den seneste tid haft en god snak med Alhedens IF, og jeg ser frem til at begynde med træningen i en rigtig god klub, som jeg har mødt flere gange gennem de senere år, lyder det fra Pauli Vendelbo.

Alhedens IF starter 2020 sæsonen lørdag den første februar klokken 13.00 med en let gang træning efterfulgt af den traditionelle varme suppe og med oplæg fra fodboldudvalgsformand, Anders Bertel og den ny træner Pauli Vendelbo.