Julehjælp på Købmandsgården

18. december 2019, 07:34
Eva Kornum ved siden af kassen, hvor man kan lægge indkøbte donationer til lokal julehjælp Foto: Pia B. Jakobsen

Skelhøje Vil du være med til at tiltænke lokale, hårdt trængte borgere med lidt julehjælp, har Helle Bøgelund og Eva Kornum, begge fra Skelhøje, for tredje år i streg taget initiativ til en særlig form for indsamling.

Varer eller kontanter

Midt i Skelhøje Købmandsgård står en kasse. Her kan man lægge et bidrag i form af varer, som man har indkøbt. Ønsker man at donere køle- eller frostvarer, kan man give et kontant beløb, som så vil blive brugt til køb af dette.

De seneste år har gavmilde borgere samt virksomhedssponsorer doneret, så Skelhøje Købmandsgaard har kunnet uddele omkring 20 kasser med gaver og julemad.

Hvem skal glædes?

Julehjælpen er tiltænkt lokale, som sidder hårdt i det eller måske har været syge.

Kender du nogle, der kunne have brug for julemad og julegaver, kan du lægge deres navn og adresse til Eva og Helle på købmandsgaarden. Det skal ske senest den 21. december, for den 22. bliver kasserne delt ud. Man kan også indstille sig selv og sin familie.

Fuld diskretion

- Det foregår under fuld diskretion, forsikrer Eva. Derfor skal man heller ikke efterfølgende komme ind i butikken og sige tak. Det er kun Helle og Eva, der ved, hvem der modtager hjælp.