Julestue

Søndag den 15. december er der traditionen tro julestue i Karup Kultur- og Forsamlingshus

12. december 2019, 16:28
Støtteforeningen for Karup Forsamlingshus inviterer søndag indenfor til julestue. Foto: Arkivfoto

Karup Juletræet er pyntet, og der er lagt op til julehygge, når Forsamlingshusets Støtteforening inviterer indenfor i Karup Kultur- og Forsamlingshus søndag den 15. december.

Både lyden og duften af jul er på plads. For bag det nyerhvervede klaver sidder Anders Hjorth Nielsen. Han vil spille julesange- og salmer - også gerne på opfordring fra publikum. Og støtteforeningen har lavet hjemmelavet gløgg og dej til æbleskiver, som bliver bagt efterhånden som de bliver bestilt.

- Dem kan man sagtens glæde sig til, og kan man ikke vente, serveres der også hjemmelavet kringle, fortæller Støtteforeningens formand, Pia Hornemann Dohn.

Støtteforeningen har fundet masser af perler frem, så de børn, der har lyst, kan lave perleplader og få dem strøget inden, de går hjem.

Boder med hjemmelavede juleting har også fundet vej til huset, så der er lidt at kigge på. Noget kan måske endda bruges til julegaver.

To tombolaer

Som noget nyt har støtteforeningen i år delt sponsorgaverne op, så der bliver to tombolaer. En for de voksne og en til børnene.

- I sidstnævnte er der børnevenlige gaver og større gevinstchancer, slutter Pia Hornemann Dohn, der håber på at se masser af Karup borgere i alle aldre på søndag.