Firbenede kan nu alligevel holde jul og nytår på Karup Hundepension

Anders Thomsen, Karup, overtager første december nøglerne til Karup Hundepension, så nu kan du sende din hund på juleferie - eller måske bare på landet nytårsaften

05. december 2019, 14:55
1 af 2 Sammen med Bjarne Østergaard tager Anders Thomsen imod sin første hund på Karup Hundepension. Hundepensionen har åbent mellem jul og nytår. Foto: Pia B. Jakobsen
2 af 2 Bjarne Østergaard viser Anders Thomsen til rette på hundepensionen på Vestermarksvej. Selvom pensionen fremover er Anders ansvar, står Bjarne på sidelinien klar til at give gode råd og assistere, hvis det bliver nødvendigt. Foto: Pia B. Jakobsen

hundepension Anders Thomsen fra Karup har indgået partnerskab med Bjarne Østergaard, Karup Hundepension, således at det fortsat er Bjarne, der står som ejer af pensionen på Vestermarksvej, men Anders, der står for alt det praktiske.

Bjarne, der har drevet hundepensionen igennem godt 14 år, havde ellers tidligere på året meldt ud, at hundepensionen var lukket ind over vinteren. Han havde brug for frihed til et par ferier, og det var ikke foreneligt med at være ene mand på posten, når man driver hundepension.

Det havde Anders Thomsen noteret sig:

- Jeg har haft hund i pension hos Bjarne et par gange og har altid fået en god service her, så da jeg hørte, at Bjarne skulle på ferie, og pensionen skulle holdes lukket frem til april, har jeg valgt at byde ind og tage over.

Bjarne selv fortsætter med sin kennel med opdræt af Field Trial Cocker hvalpe. Lige nu har han selv fem hunde. Han glæder sig over den frihed, han har fået ved at være to i stedet for en. Han står nu bare på sidelinjen med praktisk hjælp og rådgivning, når Anders har brug for det.

- Man er meget afhængig, når man har dyr, der skal passes. Det er dejligt, at have fået noget frihed, slutter han og håber, at brugere af hundepensionen vil tage godt imod ham Anders.