Far og søn vinder henholdsvis sølv og guld i DM i roadracing

På trods af massivt regnvejr blev DM i roadracing afholdt som planlagt. Søren og Asbjørn Hannibal fik begge en medalje med hjem

25. oktober 2019, 08:32
Asbjørn og Søren Hannibal med guld og sølvmedalje om halsen. Til lykke! Foto: Privatfoto

Roadracing Det gik rigtigt godt den anden weekend i oktober, da Søren Hannibal fra Dollerup og sønnen Asbjørn var til DM Finalen i roadracing på Padborg Park. Vejret var usædvanligt regnfuldt. Alligevel blev alle træninger, tidtagninger og løb heldigvis afviklet uden uheld.

Inden løbet havde Asbjørn allerede kørt sig til en samlet førsteplads fra årets tidligere løb på Superbike. Vejret var dog så ringe, at Asbjørn for at undgå uheld valgte den sikre taktik og på dagen kom ind på en andenplads. En placering, der alligevel gav ham en samlet førsteplads og dermed den eftertragtede guldmedalje som Danmarksmester i Superbike 2019.

Søren lå inden løbet lunt i svinget til en samlet andenplads. På dagen kom han ind på en tredjeplads, netop slået på målstregen af bronzevinderen. Den samlede placering betød dog, at Søren efter løbet kunne tage imod en sølvmedalje i DM i Supersport.

Til lykke til begge med de fine titler.

Åbent hus

I anledning af en velafsluttet sæson 2019 holder Søren og Asbjørn Hannibal i øvrigt åbent hus sidst på eftermiddagen lørdag den 26. oktober på Nyrupvej 7E i Frederiks, hvis man kunne have lyst til at se lidt motorcykler eller eventuelt gerne vil have sin egen testet på rullefeltet.