Audition til Askepop

Den 27. oktober samt den 2. og 3. november skal der kikkes på skuespillere til Askepop i Thorning

23. oktober 2019, 08:47
Der er snart audition på Askepop i Thorning. Foto: Pressefoto

FRILUFTSSPIL Thorning Friluftsspil opfører musicalen Askepop i perioden 6. til 14. juni næste år. Forberedelserne er allerede i fuld gang.

Derfor holdes audition d. 27. oktober, 2. og 3. november.

I musicalen er der mange spændende roller med skuespil, sang og dans for alle aldersgrupper. Så er du fyldt 16 år senest juni 2020 og har lyst til at vise dine talenter hører Thorning Friluftsspil gerne fra dig.

Musicalkomedien Askepop er en dansk teatermusical fra 2002 og Askepop - the Movie er en dansk musicalfilm fra 2003 - begge med Sofie Lassen-Kahlke i hovedrollen. Ved urpremieren i Glassalen i Tivoli spilledes for fulde huse. Thorning Friluftsspil ser frem til at gøre det samme på Friluftsscenen i Thorning.

Den kreative ledelse er på plads, da instruktør Christina de Laurent, kapelmester Flemming Berg og de to korledere Hanna og Aage Christiansen alle har sagt ja og melder sig klar til den nye spændende udfordring med at sætte Askepop op. Den dejlige og ørehængende musik, der er skrevet af blandt andet Michael Hardinger og Jørgen Thorup trækker tydelige spor til Shu-bi-du-a’s storhedstid.