Ny daglig leder af Jethallen

Siden 1. august har Jørgen Spanggaard Troelsen fungeret som daglig leder af Jethallen. Her er en præsentation af ham.

22. oktober 2019, 10:10
Jørgen Spanggaard Troelsen foran Jethallen, som han nu er ansvarlig for driften af. Foto: Pia B. Jakobsen

Karup Den nye mand ved roret i Jethallen er et kendt ansigt i Karup og i Jethallen. Jørgen er født og opvokset i Karup. Både ham selv og hans familie har altid brugt hallen flittigt.

- Jeg er en kæmpe KKIK-fan. Klubben er i mit blod, fortæller Jørgen, der faktisk blev gift på KKIKs fødselsdag den 20. februar. For KKIK har også en del af hans hjerte. Han har tidligere siddet i fodboldbestyrelsen og været fodboldtræner i KKIK. Han og fruen startede KKIK cykelmotion op. I fritiden elsker Jørgen at bruge sin tid på at cykle.

- Jeg er helt tosset med at cykle, lyder det.

Fortid som elektriker

Jørgen er uddannet elektriker, og har været elektriker i omkring 40 år. Jobbet som daglig leder i Jethallen passer derfor meget godt til Jørgen, når hans arbejdsopgaver også er alt det tekniske. Som daglig leder er det ham, der har det overordnede ansvar for det tekniske, men også for at der bliver ryddet op, gjort rent, samlet affald, og gjort klar til de mange forskellige arrangementer i hallen.

25 timer

Udover den daglige leder er der tre andre hjælpere ansat i Jethallen. Jørgen har sagt ja til at være daglig leder i 25 timer om ugen. Der skal også være tid til familien og til selv at dyrke sport.

De første måneder er det lykkedes at styre timetallet nogenlunde, så Jørgen slutter af med at sige, at han er glad og godt tilfreds med sit nye job i de helt rigtige omgivelser.