50 år i fin form

06. oktober 2019, 15:15
Alhedehallens 50 års jubilæum blev fejret i weekenden med både champagne, taler og musik. Foto: Pia B. Jakobsen

Frederiks Der var reception med champagne, fine lækre kager og taler, og der var bar samt musik ved både The Pets og Tørfisk, da Alhedens Kultur- og Idrætscenter fejrede Alhedehallens 50 års jubilæum.

Jubilæet afspejlede sammenholdet i Frederiks. Alhedens Borgerforening havde sørget for flagallé og SKF og AIF hjalp med alt det praktiske i løbet af eftermiddagen

Inge-Lise Sterup, formand for Alhedehallerne talte blandt andet om frivillighed og udvikling i sin tale. For de frivillige har ikke ligget på den lade side i Frederiks. Gennem tiden er det blevet til to haller, et cafeteria, en svømmehal og senest et fitnesscenter i Frederiks. Sidstnævnte blev indviet i januar i år. Der var budgetteret med 225 medlemmer. Nu er der 445 medlemmer.

- Jeg er stolt af at bo i Frederiks. Her er en fantstisk entusiasme, sagde Inge-Lise blandt andet og takkede alle, der har bidraget til Idrætscentrets ve og vel igennem tiden.

Borgmester Ulrik Wilbæk havde noteret sig, at idrætshallerne i landdistrikterne afspejler et helt særligt sammenhold, fællesskab og frivillighed. Det er dem, der kobler byerne sammen på alle måder. Han glædede sig også over AIFs nye klubhus, og at der her er gjort plads til nye strømninger som for eksempel e-sporten, der er startet op i klubhuset med stor succes.

- AIF er i øvrigt en af Viborg Kommunes største idrætsklubber. Tak for det, sluttede han, inden han ønskede god dag i fællesskabets tegn.