Hvordan kan det være, at I har valgt at sælge grøntsager lokalt?

19. september 2019, 14:04
1 af 3 Der er flere ting i det. Det giver en god dialog med den enkelte forbruger, og man får en direkte tilbagemelding. Desuden er det fint at levere en vare tæt på, hvor den avles. Når man sælger direkte fra jord og til bord, springes mange fordyrende led over. Henrik Nordestgaard Jespersen Vestermarksvej.
2 af 3 At lave lokale fødevarer er vigtigt for os som producent. Havredal Praktiske Uddannelsers første prioritet er uddannelse. De økologiske produkter er vores udstillingsvindue. Grøntsagerne er økologiske. Det betyder noget for samfundet, at de omsættes så tæt på produktionen som muligt. Man bør ikke transportere varer længere end højst nødvendigt. En tredje grund er emballagen. Det er ikke nødvendigt at pakke det grundigt ind, når de sælges tæt på produktioenen. I butikken her på Ulvedalsvej kan man hente grøntsager og komme dem direkte i sit eget net. John Hviid Havredal Grøntsager
3 af 3 Der er flere årsager. Vi har haft selvpluk jordbær i nu 25 år. Når vi sælger vores jordbær lokalt, tiltrækker det også kunder til Kastaniegaardens pluk selv. Jo flere mellemled, des større er risikoen for at jordbærrenes kvalitet forringes. Når vi selv kører ud, kan vi garantere en god kvalitet. Desuden kan vi også på den måde føre opsyn med butikkerne og sikre os, at de behandler vores varer korrekt. Ole Mogensen Kastaniegaarden, Viborg