Byfest i Skelhøje slog alle rekorder

17. september 2019, 15:37
1 af 2 Det der med at blive til en tiger er ret populært, når der er byfest. Foto: Gritt E. Jakobsen
2 af 2 På bagagerumsmarkedet var det ikke alle, der solgte for egen vindings skyld. Carolina, Emma og Cecilie fik solgt for 1676 kroner, som de vil give til WWF. Foto: Malthe Broe

Skelhøje Formand for Skelhøje Borgerforening, Thomas Rosenslør, har svært ved at få armene ned. Den tre dage lange byfest i Skelhøje blev noget af et tilløbsstykke. Allerede fredag aften deltog et stykke over 200 borgere i fællesspisning i teltet, mens børnene var til børnedisko i Skelhøje Kultur- og Forsamlingshus. Lørdag og søndag var der også masser af liv på pladsen og i Kultur- og Forsamlingshuset i Skelhøje.

- Alle hyggede sig helt vildt og blev rigtig længe, fortæller Thomas.

Vejret var perfekt hele weekenden. Alle udendørs begivenheder fra bagagerumsmarked til gadefodbold, ansigtsmaling, ponyridning og guldgravning kunne derfor afvikles i god ro og orden.

Selvom mange havde deltaget i festlighederne fredag aften, var der også meldt fuldt hus og alt udsolgt, da Borgerforeningen inviterede de voksne til super lækker festmiddag lørdag aften i Skelhøje Kultur- og Forsamlingshus med efterfølgende party, der inkluderede musik og dans.

- Vi slog rekorder på alle målelige områder. Det er helt perfekt, slutter Thomas Rosenslør, der nu ser frem til en noget roligere uge.