Klaudi Sigaard runder 3500 kampe

I Karup bor en særdeles ihærdig dommer. 20 oktober dømmer Otto Klaudi Sigaard fodboldkamp nummer 3500

16. september 2019, 14:32
73-årige Klaudi Sigaard laver andet end at dømme fodboldkampe. For nylig vandt han Karup/ Kølvrå Senior Krolf Klubs mesterskab i herrerækken. Foto: Sarah Young

Fodbold Det var i foråret, at Klaudi Sigaard rundede sin kamp nummer 3000 som fodbold dommer. Efter en travl sommer kan han nu se frem til endnu en milepæl, når han i Bjerringbro skal dømme sin kamp nummer 3500.

Klaudi Sigaard er kommet i Bjerringbro Idrætsforening i 41 år. At det bliver her, han kommer til at dømme sin fodboldkamp nummer 3500, er ingen tilfældighed. Det har Klaudi nemlig selv været med til at planlægge, for Bjerringbro Idrætsforening har han særligt mange gode minder fra.

- Måske de endda har endnu flere om mig, siger han med et glimt i øjet, og fortæller i samme åndedrag, at man har foreslået, at når han dør og skal brændes, så ville det være passende, at hans aske blev spredt udover fodboldbanen.

- Det, synes min svigermor, er en dårlig idé. De skal ikke rende og sparke til mig, er Klaudis lune kommentar på det forslag.

Efter kampen, som spilles imellem S4 BIF og SVIF 20 september, giver Klaudi i samarbejde med Bjerringbro Idrætsforening lidt godt til ganen.