+ 60 aktivitetsdag for alle

Torsdag den 19. september inviterer AIF og DGI Midtjylland alle +60´ere til en gratis aktivitetsdag

15. september 2019, 15:27
Der kommer sved på panden, men der er også plads til en hyggelig snak, når AIF +60 mødes. Foto: Morten Marboe

Frederiks Fra september og til juni byder AIF hver torsdag formiddag alle på +60 indenfor i Alhedehallerne til motion for både krop og psyke. På en almindelig torsdag kan man vælge at spille badminton, gå til gymnastik, spinne, svømme eller gå en længere tur i selskab med andre energiske seniorer.

Gratis aktivitetsdag

Torsdag den 19. september er aktivitetsmulighederne udvidet betragteligt. Den succesfulde + 60 afdeling vil nemlig gerne invitere endnu flere seniorer til Alhedehallerne, og har derfor i samarbejde med DGI planlagt et åbent hus og inspirationsarrangement.

- Arrangementet er åbent for alle uanset, hvor man kommer fra, understreger Inge-Lise Sterup, der er formand for +60 afdelingen. Man behøver altså ikke at være medlem eller være bosat i Frederiks. Inge-Lise håber, at der vil deltage seniorer fra alle omegnsbyerne.

AIF +60 har omkring 75 medlemmer, der trofast dukker op hver torsdag formiddag. Det er allerede langt flere, end hun havde turdet håbe på, da hun startede projektet op for knap tre år siden. Men der er altid plads til flere.

- Deltagerne kommer ikke bare for motionens skyld. Det er vigtigt at få sig rørt, men det sociale er lige så vigtigt, forsikrer Inge Lise Sterup.

Derfor starter aktivitetsdagen torsdag den 19. september da også med morgenkaffe som vanligt. For at ryste gruppen sammen er der så fælles opvarmning ved Jane Faurby, og herefter må deltagerne vælge imellem ni forskellig aktiviteter, der spænder vidt fra de mere fysisk krævende sportsgrene som for eksempel spinning, badminton og håndbold til de mere rolige som svømning, bob eller bowl.

Alle er velkomne

Har du lyst til at være med, skal du bare dukke op. Det er ganske uforpligtende. - Og tag gerne din nabo eller gode ven med. Der er aktiviteter i begge haller samt i svømmehallen. Efter bad og omklædning er der et foredrag om idræt og seniorer. Det hele afsluttes med fælles frokost. Det og så morgenkaffen er det eneste, man betaler for. Resten er gratis.

Det er da et godt tilbud!