Rigtige Mænd i Karup

Rigtige Mænd er fede udfordringer, kammeratskab, sved på panden og en masse mandehørm

03. september 2019, 10:08
Viborg Idrætsråd og Sundhedscenter afviklede i foråret Rigtig Mænd i Møldrup med STOR succes. Den skal nu gentages i Karup. Foto: Pressefoto

Fra den 24. september har du chancen for at prøve kræfter med en sundere livsstil og en masse mandehørm. Rigtige Mænd i Karup er et træningshold som ligger sig tæt op af det kendte DR program ”Rigtige Mænd”.

Deltagere kommer til at følge et program gennem 10-uger, hvor de blandt andet vil prøve kræfter med floorball, skydning, spinning og mange andre aktiviteter i samarbejde med KKIK og andre lokale foreninger.

Til opstartsaftenen den 24. september vil deltagerne få målt deres fysiske tilstand, såsom muskelmasse, BMI med mere. Derudover får mændene også inspiration til at lave lækker og sund mad ved et fælles madværksted.

Træner/tovholder for holdet

Holdet får tilknyttet to lokale mænd, Ole Kronborg og Tom Jepsen, som begge står klar til at motivere og følge mændene under hele forløbet.

- Der kræves ikke særlige forudsætninger for at være en del af holdet, fastslår Dennis Krogsdal Madsen, Viborg Sundhedscenter, som står bag arrangementet. Han tilføjer:

- ALLE mænd, der er klar til lidt mandehørm og sved på panden, er velkomne!

Skal du være med?

Hvis du har lyst til at være en del af et træningshold spækket med grin, sved og sjove udfordringer, eller du måske kender en (Rigtig) Mand, der skal være med, så er tilmeldingen til Rigtige Mænd i Karup i fuld gang. Der er tilmeldingsfrist den 19. september.

Vil du vide mere om forløb og tilmelding, så gå ind på www.fitdeal.dk eller kontakt breddeidrætskonsulent, Pia Viller Arendt, Viborg Idrætsråd eller Dennis Krogsdal Madsen, Viborg Sundhedscenter.