Vellykket byfest

Det blev en vellykket byfest, hvor vejret i den grad var medspiller

29. august 2019, 08:38
I år blev der sat 700 ænder i Åresvad Å. De frivillige vandhunde nød tilsyneladende arbejdet med at få alle ænder sikkert i mål. Foto: pia B. Jakobsen

Karup KKIK med Jesper Kjelgaard i spidsen kunne søndag se tilbage på en helt igennem vellykket byfest uge. I samarbejde med de forskellige begivenhedsansvarlige er ugen løbende blevet evalueret. Til næste år skal for eksempel klasserne til cykelløbet øges, så der bliver flere børnepræmier. Posefesten viste sig at være en stor succes. Selvom der samme dag var to 18 års fødselsdage, var der alligevel omkring 60 unge, der samledes i teltet og havde en fest. Den succes skal der bygges videre på. I forhold til konceptet med ølsmagning foreslår Jesper Kjeldgaard, at det bliver udvidet, så byens to fødevarebutikker fremover kan stille op med vin og vinsmagning.

Og så var der vejret. - For en gangs skyld satte det ingen begrænsninger. Tværtimod trak det rigtig mange af huse. det må også gerne gentage sig.

Jesper slutter med at sige stort tak til alle de mange frivillige kræfter og til alle, der bakkede op og gjorde ugen til en fest.

Se flere billeder fra byfesten på www.ugeavisenkarup.dk. På youtube ligger også en video fra anderallyet: https://youtu.be/1TSNTsos98U