Fællessang i Karup

I 2019 rykker Kulturskolen Viborg og Viborg Bibliotekerne ud i lokalområderne i Viborg Kommune for at fyre op under fællessangen

14. august 2019, 14:18
Musikfagskoleleder, Palle Kjeldgaard, står for fællessang i Karup Kultur- og Forsamlingshus den 15. august. Foto: Pressefoto

Karup Der er fællessang og hygge på programmet, når Kulturskolen Viborg og Viborg Bibliotekerne den 15. august besøger Karup Kultur- og Forsamlingshus med en stak af de smukkeste danske sange under armen.

Syng med Palle Kjeldgaard

Det er aftenens sangvært, Palle Kjeldgaard, der står for sangvalget. Palle Kjeldgaard er til daglig musikfagskoleleder på Kulturskolen Viborg. Han har udvalgt en række sange og præsenterer hver enkelt sang og giver den nogle personlige ord med på vejen.

Bag klaveret sidder David Strong. Han vil også underholde med et solonummer.

Temaet for arrangementet er høstens og sensommerens sange. Med udgangspunkt i Danmarks mest solgte digtsamling nogensinde, Jeppe Aakjærs ’Rugens sange’ vil Palle Kjeldgaard berette om rugens og det danske smørrebrøds historie og give det gode smør et par ord med på vejen.

Efter en times fællessang er der hygge og fri snak. Tilmelding kan ske på tlf. 30 23 19 23 eller på booking@karupforsamlingshus.dk. Man betaler 30 kroner for entré kaffe og kage.

Udover i Karup er der også fællessang i lokalområderne Stoholm, Bjerring og Viborg. Se datoer i Bemærkedage-programmet, som kan hentes på alle biblioteker i Viborg Kommune eller på www.viborgbib.dk.