Forkælelse på Frederiks Friplejehjem

13. august 2019, 08:11
Det nye wellnessområde med spabad på Friplejehjemmet i Frederiks er allerede meget populært. Foto: Suzanne helms

Frederiks Her i august kan Frederiks Friplejehjem fejre to års fødselsdag. Da Friplejehjemmet fyldte et år, fik beboerne en minibus, så det blev muligt at tage på tur også med kørestolsbrugerne. I år har Friplejehjemmet selv financieret og fået lavet en indbydende wellness afdeling, hvor beboerne kan få fodbad og ordnet negle eller benytte sig af det nye spabad. Til spabadet er lavet en loftlift, så badet er tilgængeligt for alle.

Selvom rummet dags dato kun har været i brug et par uger, er det allerede meget benyttet, fortæller forstander Suzanne Damgaard Helms. Det er personalet selv, der står får mani- og pedicuren.

- Vi ved godt, hvem der kan lide at få lakeret negle, forklarer Suzanne. Desuden giver forkælelsen anledning til en god, hyggelig stund sammen med den enkelte beboer. D

Hyggen vægtes højt på Friplejehjemmet.

Fejringen af to års fødselsdagen foregår i øvrigt under mere private rammer i år. Beboerne, pårørende samt de frivillige, der er tilknyttet Friplejehjemmet, er senere på måneden inviteret til kaffe og fødselsdagskage.