Bedemandsforretning overtages af medarbejderne

04. juli 2019, 15:01
Søgaards Bedemandsforretning er overtaget af medarbejderne Jørgen Heick og Jørn Larsen. Foto: Berit Hviid

erhverv Fra den første juli overgår Søgaards Bedemandsforretning til de to medarbejdere Jørgen Heick og Jørn Larsen. De to bedemænd har valgt at gå i partnerskab og har købt virksomheden, som fremover kommer til at hedde Bedemand Heick & Larsen.

Katri Søgaard, tidligere Karup borger, startede tilbage i 2013 Søgaards Bedemandsforretning fra bunden. Hun er glad for, at virksomheden drives videre af de to medarbejdere.

- Jeg er sikker på, at de værdier, som jeg har skabt min virksomhed på, bliver ført videre, siger Katri Søgaard. - Selv en bedemandsforretning er i udvikling, og det er netop denne udvikling, som Jørgen og Jørn vil sætte skub i.

Jørgen Heick og Jørn Larsen overtager ikke blot lageret med kister og urner, de overtager blandt andet også én af bilerne.

- Vi beholder de kendte telefonnumre til virksomheden, siger Jørgen Heick. Og Jørn Larsen forsikrer:

- De, der har en Sidste Vilje liggende hos Søgaards Bedemandsforretning er også fremadrettet i trygge hænder, for dem har vi valgt at varetage fremover.

Katri Søgaard har været glad for at være bedemand, og vil gerne takke alle, der i de lidt mere end seks år har brugt netop Søgaards Bedemandsforretning til at hjælpe i den svære tid.

- Jeg har hele vejen igennem været meget ydmyg over at være blevet valgt som bedemand. Det har været overvældende.

Jørgen Heick og Jørn Larsen har valgt ikke at have et lokale i Karup længere. Det er generelt ikke blevet brugt ret meget, da møderne med de efterladte ofte holdes hjemme ved familien. Jørgen Heick og Jørn Larsen vil fortsat være behjælpelige i Karup og kan fra første juli kontaktes på telefon 21251454, når man har brug for hjælp i forbindelse med en sidste vilje eller et dødsfald.