Karameldag og seje niende klasser

07. juni 2019, 15:31
Festlige udklædninger på sidste skoledag. Foto: Martin Rovsing Mose

Skoleafslutning Så har niende klasserne haft sidste skoledag. På Frederiks Skole stod niende årgang selv for dagen, der blev indledt klokken syv med rundstykker sammen med lærerne. Traditionen tro blev alle elever uden taske budt velkommen med vand, da de mødte i skole. Herefter havde niende klasserne forberedt et sæt lege til den første time med indskolingen. Anden time var det så mellemtrinnet, der blev underholdt af afgangseleverne. Underholdningen kulminerede med et flot show for alle, og en rundboldkamp imod lærerne, som for en gang skyld blev vundet af de seje afgangselever.

På Karup Skole blev dagen indledt med morgenmad i hallen og optog med lærerne tilbage til skolen. Herefter havde niende årgang en lille sang-konkurrence med indskolingen til morgensamling. Derefter gik turen til mellemtrinnet, hvor den stod på forskellige lege i klasserne efterfulgt af underholdning for resten af udskolingen og sjette årgang i den store gymnastiksal.

Festlighederne på Karup Skole skulle være afsluttet med rundbold med lærerne mod niende årgang, men vejret ændrede planerne, så det blev til én stor fælles boogie woogi rundt på hele skolen med alle elever og lærere.

Nu er læseferien så for alvor begyndt og afgangs-prøverne venter forude.

Held og lykke til alle de unge mennesker!