Trendy feminint efterår med et råt touch

Ikast-firmaet Caddis Fly møder efteråret med et lunt og lækkert look.

14. oktober 2013, 13:01
Trendy feminint efterår med et råt touch

Den seje Caddis Fly pige kombinerer stilarterne på kryds og tværs og siger "Free your mind" Når det kolde efterår rammer os, er det danske fashionbrand Caddis Fly klar med en lun og lækker efterårskollektion i bløde lækre farver.

Tendensen er, at moden skal kopiere naturen i både, strukturer, mønstre, farver og overflader.

- Eksempelvis et dyre motiv i overstørrelse, reptil print i nye farve nuancer, og blødt strik i træstamme look, siger designer hos Caddis Fly - Anette Nyehuus.

Mange af sæsonens farver er også fundet i naturen, og er således varmere og blødere end den klassiske sorte.

Hos Caddis Fly byder efteråret på bærrøde nuancer, blå toner, mallard grøn ,cedar wood og beige mixet med klassisk sort og gråt.

- Efterårs kollektionen, er skabt så man kan mikse den som man har lyst til. Farvemæssigt og stilmæssigt, siger Anette Nyehuus.

Feminine bluser og rå "lounge"pants Det overordnede Caddis Fly look dette efterår, er blødt, lækkert og feminint med et råt touch.

Modsætningen findes i de enkelte styles og er nem at understrege - eksempelvis med et par casual jeans - kombineret med en elegant skjorte med detaljer, som læder, rivets og rå detaljer.

Kollektionen byder på lækre strik, smarte dekorerede sweatshirts, rå jeans, asymmetriske kjoler og masser af bluser og toppe.

- Bukserne bliver smallere i silhuetten, og mere rå med fede effekter som coating, nitter og lynlåse.

- Overdelene har smarte detaljer og grafiske print, og silhuetten siger flagermusfacon og sweatshirts.

- Og med omdrejningspunktet 'free your mind', så klæder fashionistaen sig på efter hvilket humør hun er i, og tør altid være med på en ny trend.