Oplev det skjulte liv i Skelhøje

16. maj 2019, 12:13
Et foto fra udstillingen om Skelhøje, der kan opleves om eftermiddagen i Skelhøje mandag den 20 maj. Foto: Lene Riis

Skelhøje Som optakt til festivalen Fotodage Viborg besøgte fotografelever fra Medieskolerne blandt andet Skelhøje. Opgaven var at dokumentere ”Det skjulte liv i landsbyerne”. Nu er fotografierne blevet til en udstilling, som kan opleves i PixlArts digitale fotobus, der tager på miniturné i Viborg Kommune.

Hvad sker der egentlig derude i de mindre byer i Viborg Kommune? På virksomhederne, i forsamlingshuset, på villavejene, hos købmanden, i naturen? Det spørgsmål satte elever fra grundforløbet på Medieskolernes fotografuddannelse sig for at undersøge og dokumentere, og nu er billederne fra projektet sat sammen til en udstilling, der kan opleves i PixlArts digitale fotobus.

Har du lyst til at se billederne kan de opleves ved Kulturhuset i Skelhøje om eftermiddagen mandag den 20. maj.

Der er fri entré og alle er velkomne.

Den digitale fotobus tilhører PixlArt – en forening, der har etableret Danmarks første digitale fotomuseum i Østervrå i Nordjylland og udviklet en række innovative, mobile fotovisningskoncepter.

Fotodage Viborg finder sted 3.-26. maj og sætter spot på fotografiet som medie og kunstart. Programmet omfatter både udstillinger og aktiviteter og kan ses på fotodage.dk.