Golf match ved Karup Å

13. maj 2019, 15:13
Vindere af Golf Match REMA 1000 Open. Fra venstre ses Peter Sune Nielsen, Niels Søe Andersen, Deniz Langkilde Lauesen, Jens Jørgen Jeppesen, Arne Henriksen, Jacob Langkilde Lauesen, Flemming Jacobsen og Knud Jacobsen. Foto: Bruno Andersen

Karup Karup Å Golfklub har igen i år afholdt Golf Match REMA 1000 Open. Det skete lørdag den 4. maj 2019, hvor 40 deltagere i Karup Å Golfklub og Tullamore Golfklub var klar med gunstart klokken 10.00.

På trods af vejret som bød på både sol, skyer, haglvejr og kraftig blæst, lykkedes det mange deltagere at få flotte scores. Rema 1000 havde sørget for fine præmier til første, anden og tredje pladserne i både A gruppen og B gruppen. Derudover var der præmier til nærmest flaget på hul tre og hul otte.

I A rækken var der følgende vindere: På en 3. plads Peter Sune Nielsen med 32 point, på en 2. plads Arne Henriksen med 35 point og på en 1. plads Knud Jacobsen med 41 point.

I B rækken var vinderne: På en 3. plads Deniz Langkilde Lauesen med 29. point (junior spiller), på en 2. plads Jacob Langkilde Lauesen med 35 point (Juniorspiller) og på en 1. plads Jens Jørgen Jeppesen med 36 point.

- Det er et stort plus for klubben, at vi har fået så dygtige juniorspiller med til matchen. Vi håber, det kan trække flere juniorspiller til, kommenterede klubsekretær i Karup Å Golfklub Ole Johnsen efterfølgende.

Nærmest flaget på hul tre blev vundet af Niels Søe Andersen (3,12m). Nærmest flaget på hul otte blev vundet af Flemming Jacobsen (3,53m).