Ikast Flytteforretning er flyttet mod Karup

Ikast Flytteforretning har skiftet ejer den 15. marts. Kontoret er flyttet hjem til den nye ejer Jesper Hansen i landsbyen Munklinde. Jesper er klar til også at flytte for folk i Karup område

13. maj 2019, 08:51
1 af 2 Flyttebilerne har fået Jesper Hansens portræt og holder fremover parkeret foran villaen i Munklinde. Foto: Pia B. Jakobsen
2 af 2 De nye kontor- og mødelokaler er næsten færdige. Jesper og Louise har gjort det meste selv, for så bliver det gjort ordentligt. Foto: Pia B. Jakobsen

VISIT Jesper Hansen på 31 har en karriere som driftsleder i landbruget bag sig. Men de alt for mange timer og især weekenderne passede dårligt med familielivet med Louise og to små børn. Efter at have prøvet lidt af hvert, blev han tilkaldevikar som flyttemand i Ikast Flytteforretning. Han blev så glad for flytteriet, at da den forrige ejer ville sælge firmaet, var Jesper vaks ved havelågen og købte Ikast Flytteforretning til overtagelse første april.

Ved at flytte kontoret for Ikast Flytteforretning til egen bopæl, spares der både tid og penge, så det er en win-win situation. Kælderen på 130 kvadratmeter er nu lager for flyttefirmaet og der er allerede godt fyldt op med flyttekasser, forskellige slags indpakning og diverse flytteredskaber.

Samarbejde og lokalt indkøb er vigtigt

Overtagelsen blev pludselig rykket frem til den 15. marts, så kom visitkort, brevpapir, hjemmeside, FaceBook og den slags starte-ny-forretning-op ting til at fylde en masse i Jesper og Louises kalendre. Arbejdstøjet er bestilt hos et firma i Viborg, for Jesper vil helst handle lokalt, og det var det nærmeste, han kunne finde.

Jesper håber også at kunne finde lokale samarbejdspartnere, for eksempel ejendomsmæglere, andre flyttefirmaer og firmaer der udlejer lagerlokaler. Lige nu har han depot i Ikast, men han håber at kunne tilbyde flytning og depoter også i Karup-Viborg-Silkeborg området.

Jesper har en stærk tilknytning til Karup området, da både hans far og mor er herfra og han har selv boet i Karup by som ung mand og er kommet meget i Frederiks Svømmehal.

- Her vil jeg og min familie blomstre, siger Jesper, og Louise nikker samtykkende.

Det menneskelige aspekt er vigtigt

Jesper vil have et job, hvor han kommer i kontakt med mange forskellige mennesker og hvor han føler, at han kan gøre en forskel. Det er meget vigtigt, at kunderne skal have en god oplevelse og derfor går han gerne den ekstra mil for at gøre kunden glad. For eksempel ved at køre en del af flyttelæsset til sommerhuset, selv om det ikke oprindeligt er aftalt.

Men også i forholdet til medarbejderne går både Jesper og Louise meget op i det sociale, og i at både de selv og de ansatte trives. Lige nu er der to unge ansatte, som også tager weekend flytningerne.

- Dem er der nu ikke så mange af, siger Jesper. Måske fordi det er dyrere at flytte i weekenden

Vision for Ikast Flytteforretning

Ikast Flytteforretning tilbyder stort set alt indenfor flytning. Både private og erhvervs flytninger. Ingen opgave er for lille, om det så bare er at flytte nogle møbler fra et rum til et andet. Ambitionen er, at Ikast Flytteforretning skal have et fantastisk godt ry hos kunderne. Service og fleksibilitet er nøgleordene. For at kunne opfylde dette har Jesper valgt at have to mindre flyttebiler frem for en stor. På denne måde kan prisen holdes nede, og der er større fleksibilitet, fordi der kan parkeres og køres på smalle steder, og der kan flyttes med en eller to biler efter behov.