Ny hovedsponsor til AIF

12. maj 2019, 09:00
Alhedens Tømrer & Snedker A/S er ny hovedsponsor for Frederiks AIF. Foto: Pia B. Jakobsen

tFrederiks Alhedens Idrætsforening har i foråret genforhandlet knap 30 lokale sponsorater i Frederiks AIF, fortæller Jonas Steiniche formand for sponsorudvalget i Frederiks AIF. Han glæder sig over, at der er kommet endnu en stor lokal aktør, der bliver hovedsponsor for AIF.

- Det er et rigtig godt signal at sende til de lokale virksomheder, der støtter AIF, at det er et lokalt forankret firma, der bliver hovedsponsor, siger Jonas Steiniche.

Den ny Hovedsponsor er Alhedens Tømrer & Snedker, hvis indehaver, Knud Ekholm, længe har hjulpet idrætsforeningen. Blandt andet med den nye overdækning på Frederiks Stadion samt med den store renovering af klubhuset. Knud Ekhom kommenterer sponsoratet:

- Vi er stolte over sponsoratet med AIF. Vi har indgået aftalen, fordi vi mener, at idrætsforeningen er meget vigtig i vores lokalsamfund. Vores kunder er jo også i lokalområdet, og vi ved selv, hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt og bruger hinanden. Alhedens Tømrer og Snedker tror på, at det er vigtigt at give noget tilbage.

I Hovedsponsoratet er der lagt stor vægt på ungdommen i AIF. Dette vil blandt andet komme til udtryk i synlighed ved stævner arrangeret af AIF, ved logo på samtlige spillertrøjer samt events bakket op af Alhedens Tømrer & Snedker A/S.

Udover Alhedens Tømrer & Snedker er Andelskassen og DagliBrugsen Frederiks fortsat storsponsorer i AIF. Jonas Steiniche tror på, at Sponsoraftener og netværk er med til at gøre det attraktivt, at være sponsor for AIF.

- Der er stadig plads til flere lokale virksomheder, slutter han. AIF har masser af ideer og ambitioner.