100 personer til åbent hus i Kølvrå

09. maj 2019, 08:35
Knap 100 gæstede Kølvrå Skole og bidrog med gode ideer til skolens fremtid, da Boligselskabet Sct. Jørgen afholdt åbent hus. De følger op med en workshop den 15. maj. Foto: Boligselskabet Sct. Jørgen

Kølvrå Tæt på 100 personer valgte at lægge vejen forbi Kølvrå Skole, da Boligselskabet Sct. Jørgen holdt åbent hus for at høre de lokale borgeres ønsker til skolen. Boligselskabet Sct. Jørgen har nemlig en ambition om, at Kølvrå Skole skal være til gavn for så mange som muligt.

Alle sprudlede med ideer. Mange af ideerne blev afleveret til en medarbejder fra Sct. Jørgen, inden man gik derfra. Nogle blev nedskrevet senere og efterfølgende indsendt til Boligselskabet Sct. Jørgen.

Det er nu planen, at man følger op på ideerne og inviterer alle til workshop på Kølvrå Skole den 15. maj. Ved workshoppen bliver deltagerne inddelt i fire grupper, der skal diskutere emner som børne- og seniorliv, fællesskab og udenomsarealer. Ved tilmeldingen skal man oplyse, hvilke to grupper, man vil deltage i.

Lene Mailund Rasmussen, kommunikationsmedarbejder hos BoligselskabetSct. Jørgen oplyser i øvrigt, at GAME kommer i Kølvrå Skolegård og leger med børnene under workshoppen, og at ALLE børn i området over syv år er velkomne til at komme og deltage i Street idræt. Også dem hvor forældrene ikke deltager i workshoppen.

Har du lyst til at deltage i workshoppen, kan man stadig tilmelde sig. Man kan også indsende idéer og løsningsforslag. Sidste frist for ideer og tilmelding til workshoppen er den 12. maj.